Adriaan ontvangt een bijzonder pakketje, hij gaat spacecake maken

Adriaan ontvangt een bijzonder pakketje, hij gaat spacecake maken

Dylan kijkt in de post en ziet een pakketje voor Adriaan liggen. Hij roept Adriaan erbij en geeft het aan hem. Adriaan maakt het pakketje vervolgens open in het bijzijn van Dylan en Franny. Dylan reageert enthousiast, nee! Adriaan houdt een blokje hasj vast. Met enthousiasme vertelt Adriaan aan iedere bewoner dat hij een spacecake gaat maken en of andere bewoners zin hebben om vanavond mee te doen. Merel begint hard te lachen wanneer Adriaan het vertelt en laat weten dat ze nog nooit spacecake gegeten heeft. Ze denkt er nog even goed over na of ze het gaat nemen. Niet elke bewoner is ervan gediend. Mariska vindt het geen goede uitstraling. Ieder zo zijn Utopia hè zegt ze. Mariska vraagt aan Brandon of hij ook gaat blowen en of hij dat wel eens doet. Blowen doe ik niet reageert Brandon. En zegt dat ze een spacecake gaan maken. Mariska denkt dat ze ook gaan roken. Adriaan begint daarna met het bakken van zijn speciale cake. Hij giet een beetje zonnebloemolie in de pan, kruimelt de hasj erbij en warmt het vervolgens op. Wat later komt Dylan hem helpen. Wanneer het beslag klaar is en in de cakevorm gegoten kan worden, voegen Adriaan en Dylan er nog schijfjes ananas aan toe. Hoe zal dit vanavond aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *