Alexandra krijgt les, ze is druk bezig met haar droom

Alexandra krijgt les, ze is druk bezig met haar droom

Stefano Seedorf komt vandaag opnieuw langs in Utopia 2 voor Alexandra. Het is namelijk weer tijd voor haar lessen. Alexandra begroet hem vrolijk. De twee gaan samen aan de tafel in de silo zitten. Alexandra geeft aan trots op zichzelf te zijn en ze legt uit wat ze de afgelopen week heeft gedaan. Stefano test haar vervolgens even uit door iets te zeggen wat niet klopt en Alexandra reageert daar heel goed op. Ze krijgt een grote duim van haar leraar. Dat doe je hartstikke goed benadrukt hij blij. Stefano geeft daarna aan trots te zijn op wat Alexandra heeft bereikt. Tijdens de markt heeft ze ook veel positieve reacties gehad. Gaat Alexandra haar diploma halen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *