Merel denkt dat er mensen achter haar rug om over haar praten

Merel denkt dat er mensen achter haar rug om over haar praten

Merel en Mariska zitten in de silo. Hé Maris, wij zijn gewoon oké toch? vraagt ze aan het begin van het gesprek. Mariska antwoordt positief en ze merkt daarbij op dat ze het anders wel hoort. Merel is vervolgens benieuwd of er over haar gesproken wordt. Mariska ontkent dat. Wel laat ze weten dat er wordt gezegd dat mensen vinden dat Merel veel bepaald heeft voor de markt. Mariska heeft tegen deze mensen gezegd dat als ze het ergens mee oneens zijn, ze dat moeten zeggen. Ze denkt dat Merel niet erg toegankelijk is voor de andere bewoners. Je hebt wel een drempel gaat Mariska verder. Merel vindt het op haar beurt jammer. En zegt namelijk dat ze alles achter haar rug om moet horen en ze denkt dat mensen bang voor haar zijn. Denken jullie dat Merel gelijk heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *