Brandon en Adriaan overleggen hun bouwplannen voor de sportschool

Brandon en Adriaan overleggen hun bouwplannen voor de sportschool

Brandon en Adriaan zijn in gesprek. De twee praten over de sportschool die in Utopia 2 gebouwd gaat worden. Adriaan heeft als idee om een aantal palen neer te zetten, die een halve meter de grond in gaan. Op deze manier wil hij voorkomen dat de sportschool bij zware wind wegwaait. Adriaan en Brandon hebben een levendig gesprek over hoe ze het best, het efficiëntst en het goedkoopst kunnen bouwen. Uiteindelijk komen de mannen tot de conclusie dat ze meer hout moeten kopen voor een stevig gebouw. Gaat het hen lukken een mooie sportschool te bouwen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *