Het verplaatsen van de vergadering zorgt voor een flinke discussie tussen Merel, Hiske en Jordie

Het verplaatsen van de vergadering zorgt voor een flinke discussie tussen Merel, Hiske en Jordie

Hiske ergert zich eraan dat de vergadering is verplaatst. Ze lucht haar hart bij Jordie, die ook boven in de silo is. Ze vindt dat er afgelopen avond gezegd had moeten worden: Jongens hoe dan ook, al gaat er iemand sporten, die vergadering gaat om negen uur door. Jordie vraagt of Hiske het zelf wel gehoord heeft. Want iedereen was beneden aan die tafel. En heeft gezegd de vergadering gaat van negen naar tien uur omdat Merel wil gaan sporten. Vervolgens hebben een aantal mensen gezegd, naja we kunnen het ook naar woensdag verplaatsen. Mariska luistert mee en geeft aan dat zij dit niet heeft meegekregen. Jordie checkt vervolgens bij Hiske of zij dat wel heeft meegekregen. Hikse bevestigt dit waarna Jordie vraagt waarom Hiske zelf niet op haar strepen stond. Hoor je mij nu erover dat ik het niet interessant vindt? Of dat ik niet wil gaan vergaderen? reageert Hiske geïrriteerd. Jordie probeert daarna aan Hiske uit te leggen maar ze onderbreekt hem. Waarom praat jij nu zo tegen mij, welk standpunt wil je nu naar mij maken dan? zegt Hiske. Jordie legt zijn standpunt uit en vindt dat Hiske zelf ook had kunnen reageren omdat zij ook aan tafel zat. Hiske roept dat ze overal mee akkoord is en dat het haar niet uitmaakt wanneer er vergaderd wordt. Voor Jordie maakt dit ook niet uit. Merel zit naast hen en komt ertussen. Zo denkt iedereen, omdat niemand het belangrijk genoeg vindt benadrukt ze. Hiske is het niet met Merel eens. Als jij dit belangrijk had gevonden Merel dan had je gisterenavond op je strepen gestaan gaat ze verder. Merel geeft aan dat ze op haar strepen stond en om tien uur wilde starten. Zij was naar eigen zeggen degene die net om tien uur aan het belletje rinkelde. Hiske vindt nog steeds dat als Merel echt had willen vergaderen, ze om negen uur er had gezeten. Merel verbetert haar, tien uur! Want ik zei gister om tien uur. Omdat jij precies om tien uur wil vergaderen dan moeten wij om tien uur vergaderen reageert Hiske. Nee zegt Merel maar omdat ik om tien uur wil vergaderen dan gaan we allemaal niet meer vergaderen, dat is pas f*cking bulsh*t! De andere bewoners horen de discussie en beginnen er buiten over te praten. Franny laat aan hen weten dat Merel de rest heeft voorgelogen dat ze om tien uur wilde voor het sporten, want dat heeft ze niet gedaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *