Jessie en Merel hebben een intieme ochtend

Jessie en Merel hebben een intieme ochtend

Een nieuwe dag in Utopia 2 is weer aangebroken. Jessie en Merel lijken een intieme ochtend te hebben samen, de boot gaat op en neer. Wat later loopt Jessie naar de silo en hij gaat achter de computer zitten. Merel loopt daarna buiten een rondje. Een paar minuten later ontwaakt Mariska die haar kleding begint te wassen en daarna Alexandra die zich omkleed. De andere bewoners worden even later wakker. De dieren worden door Mylène en Franny weer verzorgt. Ook bespreken velen de nominaties die er weer aankomen. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 10:50

    Ha Ha Ha wat laten jullie je eigen kennen Als je Utoipia nieuws lees dan steet daar wel ergere dingen in maar ja die betalen ervoor om iets te schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *