Gerrit vertelt Hiske hoe het zit tussen Franny en hem

Gerrit vertelt Hiske hoe het zit tussen Franny en hem

Wanneer Gerrit en Hiske afgelopen avond samen in de Mongoolse tent liggen, doet Gerrit een uitspraak. Hiske geeft aan dat ze heeft gehoord van Merel dat Franny en hij vannacht het bed hebben gedeeld. Gerrit moet hierom lachen en kan dit beamen. Hij geeft verder aan dat hij met haar heeft geslapen. Hierna komt Merel de tent binnen en houdt het gesprek op tussen de twee. Zal Gerrit nog iets loslaten over de stand van zaken tussen hem en Franny?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 10:37

    Of wij no geintereseerd zijn in geile Gerrit.Het zal wel een blauwe balk worden want je zegt iets over een persoon die door jullie en hand boven z’n hoofd heeft zo doorzichtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *