Gerrit spreekt Mylène aan, wil ze de single nog opnemen?

Gerrit spreekt Mylène aan, wil ze de single nog opnemen?

Gisteren kwamen twee producers langs om de single van Gerrit, Jessie en Mylène wat aan te passen. Jessie en Gerrit waren erbij maar Mylène had aangegeven dat ze schoor was en daarom niet kon zingen. Het lijkt erop dat Gerrit hier wat frustraties om heeft en wanneer hij afgelopen avond Mylène tegen komt spreekt hij haar hierop aan. Het is niet handig dat je schoor bent zegt Gerrit geïrriteerd tegen Mylène. Ik vind het jammer, anders had de track al af geweest benadrukt hij. Mylène lijkt hier niets van aan te trekken. Dan gaat toch iemand anders het zingen? reageert ze. Gerrit laat weten dat dit niet de bedoeling is en ze niet voor niets Mylène hebben gevraagd. Hij vindt dat Mylène wel wat meer betrokken kan zijn bij het nummer, maar Mylène geeft aan niets van de afspraken af te weten en zich daarom ook niet kon voorbereiden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *