Jordie is in tranen, hij kan zijn geluk niet op

Jordie is in tranen, hij kan zijn geluk niet op

Terwijl de bewoners hun ding doen krijgt Jordie iets leuks in zijn handen gedrukt. Mylène en Alexandra zien post zitten in de brievenbus. De twee brengen de post dan ook naar Jordie toe die zijn geluk niet op kan. Hij gaat op het plateau zitten en bij de eerste zin rollen de tranen al snel over zijn wangen heen. Hij geeft aan duidelijk blij te zijn met zijn post en de tranen zijn van geluk. Laten we hopen dat alle berichten positief zijn!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *