Gerrit geeft zijn niet al te positieve mening over de samenwerking met Mylène

Gerrit geeft zijn niet al te positieve mening over de samenwerking met Mylène

Gerrit en Franny zijn in gesprek. De twee praten over de muzikale ambities van Gerrit en Jessie. Ze zijn namelijk vandaag bezig geweest met het opnemen van hun muzikale repertoire. Gaat Mylène niet zingen vraagt Franny aan Gerrit. Gerrit laat weten dat dit niet het geval zal zijn omdat ze schor is. Volgens Gerrit toont Mylène iets te weinig interesse. Franny merkt daarna op dat ze vanmiddag ook eigenlijk liever niet wilde zingen. Ze probeert er een beetje onderuit te komen eindigt Gerrit. Gaat het nog goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *