Gerrit en Jessie krijgen bezoek van hun producers

Gerrit en Jessie krijgen bezoek van hun producers

De producers van Gerrit en Jessie zijn op bezoek. De producers zijn hier om het tweetal te assisteren met het maken van hun zomerhit. Voordat Jessie op de beat van spookjongeren begint te rappen vertelt hun producer dat de schrijfpoging van Gerrit niet zo goed was. Jessie laat met zijn strenge en koude rap lyrics zijn duidelijke mening horen. Ze knikken maar ze doen niks, en nu merk je dat het mis is maar waar is de overheid? Voordat het te laat is gaat hij verder. Jessie vertelt daarna dat hij het mooi vindt hoe hij muziek aan het creëren is dat mensen hoort te raken, in plaats van vaak lege feestnummers die al geregeld door de artiesten van vandaag worden gemaakt. Ook laat Jessie weten hoe mooi hij het vindt hoe hij en Gerrit met zijn rapnummer het hart stal van de terminale wensambulance patiënt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *