De bewoners in Utopia 2 houden een wedstrijd sumoworstelen

De bewoners in Utopia 2 houden een wedstrijd sumoworstelen

Alexandra vertelt in de Silo aan Hiske wat ze allemaal weet van de beweging van spieren in het menselijke lichaam. Ze gebruikt daarbij de moeilijke benamingen. Adriaan en Brandon zijn ook binnen in de silo en bespreken de sport die zo zal plaatsvinden. Brandon weet wat het is en zegt tegen Adriaan dat hij het ook leuk zal vinden. Wat later komen er Sumopakken Utopia 2 in. Gerrit en Hiske zijn als eerste aan de beurt en Gerrit wint. De bewoners lijken er plezier in te hebben en zijn fanatiek aan het worstelen. Wanneer Jordie zijn pak aan heeft begint hij te dansen en te zingen. Hij worstelt tegen Brandon die dit dik lijkt te winnen, letterlijk en figuurlijk. De bewoners ruimen na het worstelen de spullen op. Het gezellige, sportieve moment zit erop, wat gaat er nog meer gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *