Mariska en Jens bespreken de financiën, het lijkt lastig om het transparant en overzichtelijk te houden

Mariska en Jens bespreken de financiën, het lijkt lastig om het transparant en overzichtelijk te houden

Mariska en Jens werken aan de financiën. Mariska bekijkt de status van het zakgeld en ziet dat Jens degene is met het meeste zakgeld in de bv. Ze ziet dat Merel vaak in de min staat. Ze vertelt tegen Jens dat Merel haar persoonlijke kleding heeft verkocht voor zestig euro op de markt. Mariska en Jens vinden het moeilijk wat ze hiermee gaan doen. Mariska vraagt zich af of dat wel vanuit de bv is gekocht of niet. Volgens haar is het een hoop werk om dat allemaal bij te houden. Jens vindt het op zijn beurt ingewikkeld en zegt als voorbeeld, hè ik verkoop gewoon een privé t-shirt en omdat het van mij privé is, mag ik het wel zelf in eigen zak steken. Mariska laat daarna aan Jens zien wat Merel nu bijhoudt. Mariska laat weten dat ze de weeknummers heeft toegevoegd omdat er een aantal weken niet gedaan waren. Ik heb aankopen gedaan die nog steeds niet eraf zijn gaat ze verder. En vraagt zich af hoe ze dit het beste kunnen gaan doen. Volgens Jens moet het goed bijgehouden worden en is het geen probleem. Mariska vindt dat er ook een lijst moet komen met welke aankopen er allemaal gedaan zijn. Ik denk dat ik op het bord ook een extra lijst maak en dan vink ik het af als het eraf gehaald is vervolgd ze. Ik zou dan ook zeggen, hè heb je de mail nog opgestuurd? Maar heb je het niet op de lijst geschreven? Dan wordt die gewoon een deel afgetrokken, zodat mensen denken dat ze het echt op die lijst moeten invullen reageert Jens. Het lijkt lastig te blijven voor de bewoners om transparant en overzichtelijk te zijn met de financiën. Hoe gaan ze dit oplossen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *