De wensambulance komt langs in Utopia 2 om een wens in vervulling te laten gaan

De wensambulance komt langs in Utopia 2 om een wens in vervulling te laten gaan

De bewoners staan met zijn allen te wachten bij de poort. Er komt een dame genaamd Els op bezoek die terminaal ziek is en als wens heeft bij de bewoners op visite te komen. De bewoners zijn vastbesloten om Els een mooie dag te bezorgen. Als de wensambulance het terrein komt oprijden, worden zij uitgebreid verwelkomt door de bewoners. De ambulancebroeder geeft aan dat ze graag helpen waar nodig. Het bezoek doet Alexandra veel. Ze kan haar tranen niet bedrukken en leeft duidelijk mee met Els en haar familie. Ik vind het zo’n mooi mens laat Alexandra aan haar familie weten. De bewoners, Els, en haar familie nemen samen plaats in de silo voor een lekkere lunch. Het beloofd een fijne dag voor Els te worden…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *