Jessie en Franny praten over wat ze doen met Gerrit

Jessie en Franny praten over wat ze doen met Gerrit

Franny en Jessie zijn in gesprek. Samen gaan ze aan het Utopia meer zitten. Het gesprek gaat over op Gerrit. Jullie hebben het leuk gehad begint Jessie. Je moet het lekker zelf weten zolang je jezelf maar niet in de maling neemt voegt hij eraan toe. Franny is het met hem eens, ze vindt gewoon dat je moet doen wat fijn voelt. Jessie vertelt daarna ook dat hij en Gerrit straks gaan rappen en wat ze allemaal gaan opnemen. Ook hoopt hij snel een mailtje te krijgen over een optreden dat hij wil gaan doen. Zal Jessie het mailtje snel krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *