Merel wil het bestellen van boodschappen anders doen, hoe moet het nu met het product eten op woensdag?

Merel wil het bestellen van boodschappen anders doen, hoe moet het nu met het product eten op woensdag?

Hiske, Merel en Jens zitten achter de computer en zijn bezig met het bestellen van de boodschappen. Merel wil voortaan de boodschappen op donderdag laten komen maar Hiske geeft aan dat ze eten nodig heeft voor Eten op woensdag. Merel laat vervolgens weten dat dit nu niet meer kan en dat ze een nieuwe bestelling moet plaatsen. Hiske denkt sowieso dat het beter is om Eten op woensdag apart te bestellen. Jens merkt daarna op dat er losse bestelkosten aan verbonden zijn maar volgens Hiske maakt dit niet uit omdat de winst toch naar de bv gaat. Maar, je wil toch wel dat de bv er beter van wordt? gaat Jens verder. Hiske is het helemaal met hem eens maar zegt dat er soms op het laatste moment mensen zich nog aanmelden. Zullen ze eruit komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *