Adriaan zet zich flink in voor de wietplantjes die hij aan het kweken is

Adriaan zet zich flink in voor de wietplantjes die hij aan het kweken is

Adriaan is weer bezig met zijn wietplantjes. Hij haalt de planten uit de zelfgemaakte kas en neemt deze vervolgens mee naar de vijver om ze daar vervolgens water te geven. Hij lijkt helemaal in zijn element te zijn en begint vrolijk te zingen over de rookbare planten. Wat later komen een paar andere bewoners nieuwsgierig bij hem kijken hoe hij de planten verzorgt. Adriaan vertelt tegen zijn mede bewoners dat ze de planten niet moeten overpotten, want volgens hem krijgen de planten dan meer stress. De bewoners kijken aandachtig mee hoe Adriaan de planten aan het vastbinden en knippen is. Tot slot zet hij de planten weer terug in de kas. Gaan de bewoners de planten ook nog oproken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 1.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Bart at 14:20

    Sorry hoor maar ik vind dit niet thuis horen in Utopia. Er kijken ook erg jonge kinderen naar dit programma. Op deze manier leer je ze dat drugs wel oke zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *