Jessie irriteert zich aan Andrea die muziek draait

Jessie irriteert zich aan Andrea die muziek draait

Jessie en Merel lopen over het Utopia 2 terrein richting het atelier. Als ze het gebouw inlopen worden ze verrast door Andrea. Ik was wel even aan het schrijven eigenlijk zegt Jessie als hij binnenloopt. Oh, ik zag je niet antwoordt Andrea. En vraagt zich af of Jessie de stereo van Franny niet kan pakken. Hij zegt dat dit niet kan omdat hij het atelier een prettige plek vindt om te schrijven. Andrea geeft aan over tien minuten klaar te zijn. Jessie oppert vervolgens het idee om tijden met elkaar af te gaan spreken. Andrea vindt dit wel een goed idee. Wanneer wil jij vraagt ze. Jessie zegt nu gebruik te willen maken van het atelier. De twee maken afspraken over tijden. Als Andrea wegloopt zegt Jessie tegen Merel dat hij de reactie van Andrea een beetje kinderachtig vindt. Zullen Andrea en Jessie zich aan de afgesproken tijden houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *