Mariska ontdekt een verdachte factuur, wie heeft er een verdachte aankoop gedaan?

Mariska ontdekt een verdachte factuur, wie heeft er een verdachte aankoop gedaan?

Mariska zit samen met Brandon en Jordie boven in de silo. Terwijl ze allebei met hun eigen ding bezig zijn, zegt Mariska dat ze het niet eens is met de spacecake die nu door Adriaan wordt gemaakt. Dan ziet Mariska een e-mail van een bestelling. Wie heeft er parfum besteld vraagt ze. En een zonnebril? Het staat op de naam van Adriaan maar dat lijkt Jordie erg sterk. Mariska roept Adriaan erbij en ze vraagt aan hem of de bestelling van hem is. Adriaan zegt van niets te weten, maar hij ziet andere bewoners er wel voor aan om iets op zijn naam te bestellen. Mariska denkt dat iemand een grap maakt. En besluit daarop de klantenservice van de winkel te bellen. Als Mariska de gegevens van de bestelling heeft gegeven, gaat de telefoniste aan de slag. Na het telefoongesprek luidt Mariska de bel om de bewoners te verzamelen. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *