Gerrit wordt een beetje moe dat mensen zich overal in mengen

Gerrit wordt een beetje moe dat mensen zich overal in mengen

Jessie en Gerrit snappen niet waarom mensen durven te vragen naar hun contactpersoon. De twee bespreken hun frustraties samen verder. Gerrit wordt een beetje moe dat mensen zich overal in laten mengen en is daar klaar mee. Jessie kan het zich op zijn beurt niet voorstellen als hij en Gerrit nu met meerdere producers tegelijk gaan werken en geeft als voorbeeld aan dat het ook raar zou zijn als de producers met meerdere bewoners buiten hun samenwerking om zullen gaan werken. Jessie vindt het anders een beetje op een circus lijken als iedereen muziek gaat maken, dat volgens hem prima is zolang ze maar hun eigen contactpersonen regelen. Gerrit schrikt ervan dat Shelley durft te vragen om te bellen naar hun contactpersoon. Jessie laat weten dat ze eerder letterlijk had gezegd dat zij het Gerrit niet gunt om te draaien. Maar Shelley is ikke ikke ikke hé. De allerergste antwoordt Gerrit. Jessie vindt dit echt weer wat voor Shelley. Hij vindt het ook hypocriet vanuit Hiske die het ook geen probleem lijkt te vinden om hun contactpersoon te bellen. Jessie vindt het niks voor haar en zegt, als andere mensen iets regelen dan heeft zij zoiets van, laat ik dat ook maar doen. Jessie vindt dat Shelley een slechte invloed heeft op Hiske en dat het Hiske beïnvloedbaar maakt. Gerrit laat aan Jessie uit een eerder gesprek met Hiske weten dat ze vertelde een hekel te hebben als mensen kopieer gedrag tonen en vindt dat zij het nu zelf ook doet. Gerrit vindt alles nu opeens anders. Nu is alles anders reageert Jessie aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *