Alexandra beleefd een emotioneel moment, ze ontvangt post van het thuisfront

Alexandra beleefd een emotioneel moment, ze ontvangt post van het thuisfront

Alexandra is emotioneel. Ze heeft namelijk post gekregen. Het is een hele berg. O, wat is hij knap zegt ze huilend als ze een foto ziet en ze bladert door de rest van de post. Er zit ook een brief bij van Frenkie die ze niet hardop voorleest maar hij lijkt wel erg mooi te zijn. Frenk, ik hou van je schat zegt Alexandra nog altijd huilend. Ook de andere brieven lijken net zo mooi. Zo laat Alexandra bijvoorbeeld een foto van haar kat zien aan de andere aanwezige mede bewoners. Ze is duidelijk geëmotioneerd en ze bespreekt haar post met Jordie, Shelley en Andrea. Wat gaat deze avond nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *