Jessie, Merel en Franny bespreken de komst van de potentiële bewoners

Jessie, Merel en Franny bespreken de komst van de potentiële bewoners

Merel loopt afgelopen avond naar haar kamer en gaat daar zitten samen met Jessie en Franny. Gerrit is in de studio druk aan het repeteren voor zijn rap en bedenkt nieuwe teksten die hij vervolgens opschrijft in zijn kladblok. De bezoekers van Eten op woensdag komen even meekijken naar zijn rap kunsten. Jessie en Franny genieten van hun ijsje en Merel epileert haar wenkbrauwen. Het groepje bespreekt de naderende stemmingen en zijn nieuwsgierig op wie iedereen gaat stemmen maar ook welke twee nieuwe bewoners er binnenkomen. Franny hoopt op een muzikant. Jessie denkt twee hele knappe meiden, Merel denkt juist het tegenovergestelde. Denk je dat of hoop je dat reageert Jessie. Nee, ik heb jou toch, dat denk ik alleen eindigt Merel het gesprek.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *