Jessie uit zijn gevoelens over de release party tegenover Hiske en Gerrit

Jessie uit zijn gevoelens over de release party tegenover Hiske en Gerrit

Gerrit en Jessie zijn druk bezig met het schrijven van liedjes. Ondertussen hebben ze een deadline, omdat de bewoners een release party willen geven. Voor die deadline hebben Jessie en Gerrit gezegd dat ze vijf nummers af moeten hebben dit omdat ze niet te kort kunnen optreden. Wanneer Jessie bij Hiske en Gerrit is, bespreekt hij zijn gevoelens. Ik werd heel blij toen ik zag dat Gerrit zijn refrein af had begint Jessie. Ik ben heel erg benieuwd reageert Hiske. We kunnen hem ook tegelijkertijd releasen met een klik op Spotify gaat Jessie verder. 14 september wordt een belangrijke dag benadrukt Hiske. We moeten wel onze show klaar hebben zegt Jessie dan. Dat is minder dan een maand voegt hij eraan toe. Ja antwoordt Gerrit kort maar krachtig. En we hebben nog niet eens een nummer af benadrukt Jessie. Dat is waar zegt Hiske. Maar ik heb vertrouwen dat het goed gaat komen. Ja, dat wel antwoordt Jessie. Nu gaan we voor drie eigen nummers en twee covers eindigt hij het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *