Adriaan, Brandon en Alexandra hebben een discussie over spacecake

Adriaan, Brandon en Alexandra hebben een discussie over spacecake

De bewoners hebben tijdens de markt nieuwe friteuses gebruikt om de kwaliteit van hun snacks te verbeteren. Brandon wil graag dat er zuinig met de friteuses om wordt gegaan en maakt daarom de friteuses goed schoon en pleegt onderhoud aan één van de friteuse. Ook Jordie wil hierbij helpen. Terwijl de twee druk bezig zijn met het onderhoud, loopt het achter de twee uit de hand. Adriaan en Alexandra krijgen een discussie. Heeft er iemand stiekem aan mijn spacecake gezeten vraagt Adriaan. Wie heeft eraan gezeten dan? reageert Brandon. Alexandra zei het… Ik dacht dat ik vrienden had hier gaat Adriaan verder. Dat ik cake had genomen? vraagt Alexandra. Maak je niet zo druk jongen. Je kan goed op mensen hun gevoel inspelen voegt ze eraan toe. Grappenmaakster zegt Adriaan.  Jij doet eerst iets wat niet netjes is gaat Alexandra verder. Andrea zei dat jij een stuk cake had gepakt. O, waar ben ik in beland? vraagt Jordie vervolgens. Ga nou lekker genieten van de tijd dat je hier bent eindigt Alexandra het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *