Merel probeert een computer op te eisen

Merel probeert een computer op te eisen

Merel loopt de trap op in de silo naar de computers en roept Jessie om Mariska te helpen want die had volgens haar nog uitleg nodig en zo kan ze haar winst eerder weten. En vraagt aan degene achter de computers of ze haar orders mag printen. Jens wil het voor haar doen maar ze doet het liever zelf. Hij geeft aan dat ze even een halfuur moet wachten dit omdat hij nu nog druk is op de computer. Ze zegt daarna tegen Adriaan, die achter de computer zit, dat zij nu computertijd heeft. Ze laat de lijst aan hem zien waarin staat dat ze de boodschappen en evenementen moet regelen. Adriaan vraagt of ze nu de boodschappen gaat doen. Merel laat weten dat al gedaan te hebben. Adriaan vindt het niet relevant om de computer een lange tijd bezet te houden. Het is misschien niet relevant, maar het staat wel gereserveerd antwoordt Merel op haar beurt. Hij kijkt Jessie aan die het er ook niet mee eens is en vindt het onzin om daarvoor de computer op te eisen en vervolgens geen boodschappen te doen. Adriaan maakt duidelijk naar haar dat de tijd die ze opschrijft op de lijst voor wat ze moet doen alleen gebruikt moeten worden voor datgene. Het is in ieder geval geen reden om iemand weg te krijgen van de computer benadrukt Jessie. Oké zegt Merel en vindt dat Adriaan misschien wel een punt heeft. Ze mag van hem wel even achter de computer om haar bonnen te printen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *