Gerrit is blij niet verliefd te zijn en herinnert Jessie eraan dat de moeder van Merel binnenkort komt

Gerrit is blij niet verliefd te zijn en herinnert Jessie eraan dat de moeder van Merel binnenkort komt

Jessie en Gerrit zitten in de Mongoolse tent. De twee zijn benieuwd welke nieuwe bewoners er binnenkort komen. Gerrit herinnert hem eraan dat de moeder van Merel over drie dagen op bezoek komt. Jessie maakt zich er niet zo druk over en laat weten dat Merel zei dat haar moeder heel lief is en dat hij een verkeerde indruk erover heeft. De moeder van Merel is natuurlijk pro Merel reageert Gerrit. Niet pro-Jessie? zegt Jessie. Ik denk niet dat ze anti Jessie is, ik ben wel heel lief. We hebben het heel leuk samen en tuurlijk ook wel ellende maar dat hoort er ook wel een beetje bij voegt hij eraan toe. Gerrit vertelt blij te zijn dat hij niet verliefd is. Jawel antwoordt Jessie. En maakt een grap en zegt, jij bent een beetje op Fran en Shell, hebt ondertussen een oogje op Mylène en je wil naar bed met Maris. Gerrit begint te lachen en zegt, ja en dat maakt de cirkel weer rond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *