Franny en Merel speculeren over de eliminatieronde

Franny en Merel speculeren over de eliminatieronde

Franny praat over wat haar gedachtes zijn over de eliminatieronde. Tijdens het gesprek speculeren Merel en Franny over de nominatieronde die volgende week plaats vindt. Franny laat een kant van haar zelf zien die de kijkers niet vaak gezien hebben. Met woorden als, ik kan heel sneaky zijn hoor, mensen verwachten dat echt niet van mij! De twee bewoners zijn erg gespannen over de stemmen. Zij zijn vooral benieuwd naar de stemmen van mede bewoner Andrea. Andrea had al eerder gezegd dat zij precies al wist aan wie zij haar stemmen zou geven. Franny laat weten dat zij het erg vindt om drie van de drie punten aan één bewoner te geven, daarom zegt zij ook tegen Merel dat zij haar stemmen gaat verdelen onder de bewoners. Franny heeft in haar hoofd al doelwitten gevonden die ze graag Utopia 2 uit ziet lopen, maar zegt dat ze het kiezen erg moeilijk vindt. Zouden deze woorden van Franny letterlijk opgevangen moeten worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *