Gerrit maakt selfies en Shelley is de eindeloze discussies zat

Gerrit maakt selfies en Shelley is de eindeloze discussies zat

Gerrit pakt de roze polaroidcamera en gaat ermee naar zijn kamer. Hij begint vervolgens heel veel selfies te maken, wat lijkt op verveling. Hij legt de vele foto’s vervolgens op tafel neer, bekijkt ze en stopt er een paar in een rode envelop.

Ondertussen zijn een paar andere bewoners druk aan het werk. Shelley en Hiske vragen aan Adriaan of ze de plaat die op de vijver ligt, mogen lenen voor hun filmavond. Van Adriaan mag het en hij zegt dat ze het zelf kunnen pakken. Shelley laat weten dat ze het niet kan en dit te zwaar is. Adriaan zegt, oké als jij het losmaakt dan wil ik het eraf halen. Ze weigert het te doen, want ze wil niet in de vijver. Jens staat erbij en zegt tegen haar dat als ze het echt wil hebben, dat het dan toch het minst is wat je ervoor over kunt hebben. Hiske zegt het te willen doen. Nee reageert Adriaan op zijn beurt. Hij wil dat Shelley het nu gaat doen na dit gesprek. Shelley weigert de vijver in te gaan en Adriaan legt aan Shelley uit als ze haar evenwicht behoudt ze niet in de vijver terecht komt. Shelley vraagt Adriaan het te doen samen met Hiske. Adriaan vindt dat ze het makkelijk samen kunnen doen maar dat Shelley er makkelijk van af wil komen. Shelley bevestigt dat ze het kan maar eigenlijk nu niet de vijver in wil gaan. Jens begint te lachen. Laat maar zegt Shelley. Dit wordt een eindeloze discussie. Vervolgens lopen de dames weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *