Jessie krijgt zangles van twee zangcoaches

Jessie krijgt zangles van twee zangcoaches

Jessie is serieus aan het repeteren met zijn en Gerrit zijn nummer. Hij heeft vandaag twee zangcoaches die hem een stapje verder helpen. Hij leert de hoge noten te halen en de coaches geven hem tips. Merel hoort hem zingen en begint te lachen, ze zegt dat ze het leuk vindt. Stap voor stap wordt het nummers steeds verder uitgewerkt en de zang naar een niveau hoger gebracht. Het nummer gaat als volgt, “Hoofd in de wolken, niemand stopt mij. Als ik droom vlieg ik in mijn helikopter. Het lijkt ver weg, maar die helikopter. Dan poep ik op je hoofd vanuit mijn helikopter.” Het nummer lijkt niet helemaal meer een rap te worden, er wordt met de aanpassingen van de vrouwelijke zangcoach veel in gezongen. Jessie is op zijn beurt wel bang dat het nu te soft wordt en geeft dit aan bij de coaches. Hij vraagt zich af of het niet het verkeerde nummer is. Ik wil eigenlijk een stukje aanvulling aan het refrein eindigt hij. Gaat het nummer toch nog een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *