Jessie, Franny en Gerrit praten over Andrea, wat doet ze in Utopia 2?

Jessie, Franny en Gerrit praten over Andrea, wat doet ze in Utopia 2?

Jessie en Franny lopen samen over het Utopia 2 terrein. Wat weet jij eigenlijk van Andrea vraagt Jessie aan Franny. Franny laat weten dat ze eigenlijk niet zoveel van haar weet. Dat lijkt Jessie op zijn beurt niets te verbazen. Weet je wat ik het rare vind? zegt hij. Je weet bijna niks van haar maar ik zie haar ook niet echt vaak. En legt verder uit dat hij soms een week heeft waarin hij zich afvraagt of hij Andrea wel heeft gezien. Raar is dat toch? vraagt Jessie. Franny lijkt het met hem eens te zijn. Wat later heeft Jessie het er ook nog met Gerrit over. Ik heb haar de hele dag ook nog niet gezien zegt Gerrit. Wat doe je eigenlijk? Waarom is ze hier? gaat hij verder. Volgens Gerrit is Andrea alleen maar een beetje aan het schilderen. Ze zou elke dag koken voor de groep, maar dat is ook niet gebeurd vervolgd hij. Jessie vertelt dat hij het ook raar vindt. Zullen ze Andrea confronteren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 10:59

    De blauwe balk laat jullie toch niet zo kennen .Het is wel duidelijk Gerrit blijft erin alles is goed wat hij doet lekker wippen op de camera alles is goed Bah.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *