Merel vraagt Mylène om advies voor haar modellencarrière

Merel vraagt Mylène om advies voor haar modellencarrière

Naast Mylène is Merel ook druk bezig met het bouwen aan haar modellencarrière. Mylène heeft hier al meer ervaring in en Merel vraagt haar om advies. Merel is eerder bezig geweest met een begin aan haar portfolio en is benieuwd naar wat Mylène van de foto’s vindt. Wil jij kijken wat je ervan vindt vraagt Merel dan ook aan Mylène. Aandachtig kijkt Mylène naar Merel haar portfolio en geeft ze haar wat tips. Ik zou er een paar zwart-wit foto’s tussen doen zegt Mylène. Het is mooi om een beetje contrast te creëren door zwart-wit foto’s toe te voegen voegt ze eraan toe. Verder vindt Mylène de foto’s erg leuk en Merel is blij met het advies. Merel geeft aan dat als Mylène het mooi vindt, dat het dan wel goed moet zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *