Beëindigen Jessie en Gerrit hun samenwerking?

Beëindigen Jessie en Gerrit hun samenwerking?

Gisteren kregen Jessie en Gerrit een onverwacht mailtje binnen van hun producers. De producers geven aan het niet eens te zijn met de koers die Jessie wil varen met de muziek. Gerrit belt afgelopen avond daarom de producers om de situatie op te helderen. Volgens de producers wil Jessie zich veel te veel meten aan de top van de Nederlandse hiphopscene, terwijl hij en Gerrit nog maar beginners zijn op het gebied van muziek. Liever blijven zij met Gerrit aan muziek werken voor de lol en kan er in een later stadium misschien gedacht worden aan commercieel succes. Maar het succes dat Jessie verwacht is volgens hen niet realistisch en ze denken zelf ook niet dat andere artiesten Jessie en Gerrit zomaar serieus zullen nemen. Wat later komt Gerrit nogal zenuwachtig naar Jessie toe. Hij legt uit hoe de producers erover denken. Zij vinden dat ik veel in ons denk, wij vorm, en jij meer op ik berust. Gerrit legt op zijn beurt uit dat de producers vinden dat het eerste nummer geen succes kan worden. Dit omdat ze echt nog te weinig ervaring en bekendheid hebben en dat het perfectioneren van muziek tot echte hits nog niet aan de orde kan zijn. Ook vinden ze dat Jessie in zijn perfectionisme Gerrit te veel aan de zijlijn laat en hem niet meeneemt in het denkproces. Zullen de twee nog een duo blijven of stoppen ze de samenwerking?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *