Jessie stuurt een mail naar de producers, stopt hij ermee?!

Jessie stuurt een mail naar de producers, stopt hij ermee?!

Jessie is al vroeg wakker omdat hij heeft nagedacht over zijn samenwerking met de producers en Gerrit. Hij is van mening dat er haast gemaakt moet worden om zijn jongensdroom waar te maken. De zomerhit, de rap over spookjongeren en de andere nummers zijn namelijk nog niet naar zijn smaak. In een e-mail geeft hij aan om zijn samenwerking met Gerrit misschien te stoppen. Ook vindt Jessie dat het refrein van de zomerhit nog niet goed is. Je kan maar één keer een eerste indruk maken laat Jessie in zijn e-mail weten. En vraagt daarom aan de producers of hij het nummer toegestuurd kan krijgen en of hij dit met andere producers kan aanpassen. Is dit een slimme zet van Jessie? Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ria at 09:54

    Het zin allemaal verwende mensen Gisteravond de uitzending gezien met twee domme figuren in het waterJe zit echt met kromme tenen te kijken wat een groep bijelkaar.

  2. Lisa at 09:46

    De producers hebben gelijk.Zij bennen net.Mijn dochter is al jaren bezig en het heeft haar al handenvol met geld gekost.Er wordt haar verteld dat ze het goed doet maar ze verdient nog geen cent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *