Merel vindt Jessie en Gerrit geen duo samen en bespreekt het met Hiske en Alexandra

Merel vindt Jessie en Gerrit geen duo samen en bespreekt het met Hiske en Alexandra

Merel, Alexandra en Hiske bespreken in de keuken de muzikale samenwerking tussen Gerrit en Jessie. Merel vertelt dat ze eerder met Jessie gesproken heeft over de situatie. Jessie heeft aangegeven helemaal gek te worden van bepaalde dingen. Als advies heeft Merel toen gezegd dat hij zijn droom niet door een ander moest laten verpesten. Ger is geen doorzetter vertelt Merel, in niks in wat hij doet. Dat is heel zonde, want het had een succes kunnen worden. Hij heeft het ook nu over niks anders meer. Ik hoor namelijk al vierentwintig uur hetzelfde verhaal voegt ze eraan toe. Jessie bedoel je? reageert Alexandra. Dat is toch alleen maar goed benadrukt ze. Ja maar zo erg, dat Jessie dat vindt zegt Merel. Dat komt er nu een beetje uit. Ik heb al die tijd gezegd tegen hem jij loopt al vier nummers voor, Ger doet er niks aan. Jessie heeft wel die mentaliteit en doorzettingsvermogen, maar Ger niet. Ger wil gewoon beroemd worden en geld verdienen met bekend zijn later. Dat is zijn doel gaat ze verder. Dan moet je er wel wat voor doen benadrukt Alexandra op haar beurt. Ik denk Gerrit heel graag wil maar hij heeft een hele andere kijk erop hoe hij dit voor elkaar denkt te krijgen dan Jessie daarin staat merkt Hiske op. Ger heeft gewoon iemand nodig op wie hij kan leunen, daar is Jessie iets verder in. Ze denkt verder dat Jessie een heleboel kan leren van op het podium staan en Gerrit met het schrijven. En vindt dat ze elkaar daarin juist kunnen versterken maar dat er ook gekeken moet worden wat ze nu ook alleen kunnen. Merel vindt de twee geen duo samen en denkt dat Gerrit niks alleen kan. Alexandra is het hier mee eens en zegt dat iedereen Gerrit uit poept. Wat zal er verder gebeuren tussen Gerrit en Jessie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *