Adriaan is niet blij met de organisatie van de filmavond, hij had het anders aangepakt

Adriaan is niet blij met de organisatie van de filmavond, hij had het anders aangepakt

Hiske laat Adriaan weten lekker in haar vel te zitten en kijkt erg uit naar dertien september. Hij vraagt haar wat er die dag is. Hiske vertelt hem dat ze voor haar gevoel dan haar doel heeft bereikt. Voor de rest vind ik het leuk en voor Shelley om de film op te nemen en dat ik daar een bijdrage aan kan geven voegt ze eraan toe. Adriaan vindt het op zijn beurt stom dat Shelley het filmen niet door de bewoners zelf laat doen. Jordie heeft er verstand van en Dylan. Het was vele male goedkoper geweest benadrukt hij. Adriaan stelde met goede bedoelingen aan Shelley voor, om zelf broodjes te maken met de filmavond. Shelley wilde hier niets van weten en liever een extern bedrijf voor alles laten komen. Hiske begrijpt de visie van Adriaan en laat weten dat het op zijn manier veel meer zou leven in Utopia 2. Ze denkt verder dat Shelley het heel cool vindt om samen te werken met een echte professionle cameraman. Adriaan snapt dat wel maar hij begrijpt Shelley soms niet. Hij geeft aan het jammer te vinden dat Shelley zijn advies niet opvolgt. Vanavond gaan Hiske en Shelley de laatste scene oefenen. Zal alles goed komen met de filmavond?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *