Brandon krijg tips voor zijn naderende date

Brandon krijg tips voor zijn naderende date

Alexandra vertelt buiten tegen Jordie dat Brandon vandaag zijn date heeft. Ze heeft een plan die ze samen met Jordie wil gaan doen. Ik wil hem rond een uur of zes klaarstomen, mooi maken, en even kijken of Shelley zijn haar mooi kan doen. Misschien dat jij hem kan helpen met de kleding? Jordie bevestigt dat de kleding al klaarstaat. Alexandra wil misschien nog een lekker luchtje bij Brandon op doen en hem voorbereiden op wat hij gaat vertellen. Alexandra vond hem vandaag al erg zenuwachtig overkomen. De twee gaan later de dag naar Brandon toe, zodat hij zich kan voorbereiden op de date.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *