Mariska is in tranen, ze heeft geen behoefte aan gezelligheid

Mariska is in tranen, ze heeft geen behoefte aan gezelligheid

Mariska lijkt niet lekker in haar vel te zitten en daarom willen Franny, Alexandra en Hiske haar in de watten leggen. Ze willen een verwenavond organiseren voor Mariska, maar wanneer de dames dit aan haar voorstellen lijkt ze niet enthousiast. Daar doe ik niet aan mee zegt Mariska standvastig tegen haar mede bewoners. Ze wil niet dat de aandacht naar haar toe gaat en valt daarom ook niet over te halen om iets leuks te doen. Wanneer Hiske dan voorstelt het gezellig met alle andere dames te doen, wil ze hier ook niet aan meewerken. Nee, want dan is het omdat het moet, terwijl iedereen schijnheilig is tegenover elkaar benadrukt ze. Alexandra is dan benieuwd wie ze daarmee bedoeld. Iedereen geeft Mariska aan. Mensen hebben hier allemaal het beste met je voor geeft Alexandra aan. Mariska lijkt geen zin te hebben in dit gesprek en loopt verdrietig weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *