Een deskundige komt het gedrag van haan Dick onderzoeken

Een deskundige komt het gedrag van haan Dick onderzoeken

Vandaag krijgen sommige bewoners en vooral Shelley antwoordt op het gedrag van Dick de haan. Shelley ergerde zich de laatste tijd aan het pikken van Dick. Zo was ze een keer rustig aan het eten en voelt ze Dick opeens pikken tegen haar been. Debbie Rijnders, die mensen opleidt tot deskundigheid op diergedrag kwam langs. Gerrit en Andrea ontvangen Debbie wanneer ze binnen komt. Gerrit legt haar uit dat een paar bewoners denken dat er iets mis is met de haan. Gerrit denkt op zijn beurt dat er zelf niks mee aan de hand is. En vertelt dat de bewoners de haan agressief vinden. Debbie heeft gekeken naar Dick de haan en constateert dat er niks aan de hand is met Dick. Het is een hele normale haan en doet eigenlijk wat een haan doet, ze pikken eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *