Gaat Mariska Utopia 2 verlaten?!

Gaat Mariska Utopia 2 verlaten?!

Mariska is net verdrietig weggelopen uit een gesprek met Franny Alexandra en Hiske. De dames wilden haar een verwenavond geven maar hier had zij geen zin in. Wanneer Mariska een tijdje alleen in de Mongoolse tent zit, komt Jessie naar haar toe. Je bent spullen aan het inpakken vraagt hij voorbarig. En legt uit dat ze heel veel moeite heeft met de groep. Jessie probeert zijn kijk hiervan uit de leggen aan haar. Deze groep is echt superlief zegt hij. Mariska laat weten dat ze vreemd vindt dat iedereen over elkaar praat. Ik voel me gewoon niet goed gaat ze verder. Jessie probeert daarna uit te leggen dat dit fases zijn waar ze doorheen moet. Neem even een paar dagen rust adviseert hij haar. Ik ben niet gelukkig hier zegt Mariska verdrietig. Jessie adviseert haar niet te handelen vanuit emotie maar de woorden lijken niet aan te komen bij haar. Ik kies voor mezelf geeft ze aan. Ik ga toch wel naar huis eindigt ze…

Wat later praten Hiske en Mylène over Mariska. Volgens Mylène uit Mariska haar frustratie niet genoeg en daardoor is volgens haar de bom gebarsten. Hiske denkt op haar beurt ook dat Mariska wat meer moet connecten met de andere bewoners door meer te accepteren hoe mensen zijn. En zegt dat ze in de grote lijnen Mariska zeker een heel mooi mens vindt. Ondertussen pakt Mariska een fles wijn en loopt naar het atelier. Proost je mee vraagt Mariska aan Andrea die daar aan het draaien is. Mariska geeft aan nog één week in Utopia 2 te blijven en als er dan niks veranderd dat ze dan weggaat. Ze krijgt een knuffel van Andrea. Als Andrea vraagt wat Mariska van haar verwacht zegt Mariska, k wil gewoon dat iedereen zegt wat hij vindt. Het tweetal praat nog even verder. Zal Mariska na volgende week wel in Utopia 2 blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 104    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *