Waarom helpt Jessie Merel niet? De twee hebben discussie

Waarom helpt Jessie Merel niet? De twee hebben discussie

Merel wil graag haar kleding plotteren maar het apparaat lijkt niet mee te willen werken. Wanneer Jessie erbij komt vraagt ze of hij haar kan helpen. Hij probeert hier en daar wat te in te stellen op het apparaat maar loopt hierna weg. Merel blijft geïrriteerd achter. Waarom is het zo moeilijk als ik één keer f*cking hulp vraag geeft ze aan. Ik pleur dat ding zo uit het raam. Nu ben ik het zat benadrukt ze. Merel blijft alleen achter en wanneer Jessie terugkomt laat Merel weten dat ze het niet leuk vond dat Jessie niets deed met haar vraag. Jessie gaat hier niet op in en gaat naast haar op de computer zitten. Zullen de twee eruit komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *