Brandon ontvangt zijn date in Utopia 2

Brandon ontvangt zijn date in Utopia 2

Brandon heeft een leuk moment in Utopia 2. Er komt namelijk een date voor hem het terrein op. Hij staat voor de poort te wachten met een bloem in zijn hand welke hij voor zijn date heeft geregeld. Fijn om hier te zijn zegt ze als ze het Utopia 2 terrein op komt. Brandon laat vervolgens zijn date het terrein zien en stelt haar voor aan de andere bewoners. Zal hij een leuke avond met zijn date hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 46    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *