Adriaan en Alexandra hebben een discussie over het opruimen van de keuken

Adriaan en Alexandra hebben een discussie over het opruimen van de keuken

Adriaan en Alexandra zitten aan tafel, wanneer er een discussie ontstaat. Adriaan geeft aan dat hij heeft gevraagd aan Alexandra of ze hem wil helpen met de keuken opruimen maar hij vond dat Alexandra hier niet normaal op reageerde. Volgens mij heb je weer een error zegt Alexandra vervolgens tegen Adriaan. Adriaan vindt op zijn beurt dat hij het op een normale toon tegen Alexandra zei. Dan heb ik het verkeerd begrepen geeft Alexandra aan. Adriaan wordt vervolgens opnieuw boos wanneer de twee het er met elkaar over hebben. De twee lijken er niet uit de komen met elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *