Jessie en Gerrit lopen tegen problemen aan bij de productie van hun rapnummer

Jessie en Gerrit lopen tegen problemen aan bij de productie van hun rapnummer

Jessie en Gerrit zijn afgelopen avond druk in de weer met hun rapnummer. Het lijkt Jessie namelijk niet te lukken om de producers te pakken te krijgen. Hij vertelt dit tegen zijn nieuwe potentiële producers. De persoon aan de andere kant van de telefoon stelt voor om maandag even af te wachten en dan weer contact met elkaar op te nemen. Wel bespreken de twee alvast eventuele vervolgstappen zodat ze snel kunnen schakelen. Ook kijken ze naar de haalbaarheid voor het aanstaande evenement. Zal het Jessie en Gerrit lukken om alsnog het rapnummer af te krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *