Gerrit doet een vieze ontdekking die veel geld kost

Gerrit doet een vieze ontdekking die veel geld kost

Gerrit loopt afgelopen avond naar de bar en doet de koelkast open. Oh, wat stinkt het hier zegt hij en pakt vervolgens een doos kaassoufflés uit de koelkast. Hij roept daarna naar mede bewoners Hiske en Mariska. Hij heeft namelijk ontdekt dat de koeling uit staat. Gerrit loopt met het doosje naar Hiske die er kort naar kijkt en zegt dat je dat niet meer kan eten. Hoppa, daar gaat weer veertig euro de container in Merkt Mariska op. Hoeveel zal deze vieze ontdekking uiteindelijk kosten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 64    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 12:06

    Dat Gerrit dit nu net moet ontdekken hij werkt zich drie keer in de ronde ha ha ha en juist hij betrapt weer iemand die iets niet goed heeft gedaan Ik zo u wel eens willen wij wat Gerrit al niet gekost heeft met alles wat hij is begonnen en nooit afgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *