Jordie is super blij, hij ontvangt erg goed nieuws

Jordie is super blij, hij ontvangt erg goed nieuws

Er klinkt afgelopen avond luid geklap uit de bovenverdieping van de silo. Jordie heeft namelijk goed nieuws gekregen. De column van Jordie staat namelijk in de gaykrant. Dit is echt heel vet zegt Jordie blij terwijl hij een klein vreugdedansje doet. Mooi gedaan man zegt Alexandra. De aanwezige bewoners zijn hartstikke blij voor hem. Je hebt bij elk zinnetje dat je wilt doorlezen legt Mylène uit als ze hem een high five geeft. Betekent dit voor Jordie het begin van een carrière als columnist?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *