Liggen Merel en Jordie elkaar niet?

Liggen Merel en Jordie elkaar niet?

Merel en Jordie zijn afgelopen avond bezig aan de tafel in de silo. Merel hoort dat veel mensen zeggen dat Jordie en zij elkaar niet liggen en vraagt zich af of dit zo is. Jordie laat weten dat dit de ene keer wel zo is en de andere keer niet. Merel lijkt gewoon te denken dat het tweetal heel direct tegen elkaar is. Dat betekent volgens haar niet dat ze meteen ruzie hebben. We zijn aan elkaar gewaagd erkent Jordie. Het is bij mij niet zo dat ik je niet moet Jordie en als dat wel zo was zei ik het ook eindigt Merel het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *