Adriaan heeft een verrassing geregeld voor Alexandra, wat gaat er gebeuren?

Adriaan heeft een verrassing geregeld voor Alexandra, wat gaat er gebeuren?

Als Alexandra en Mariska aan de tafel zitten, vertelt Alexandra dat er een verrassing voor haar geregeld schijnt te zijn. Ze wijst vervolgens naar de kalender op de muur waar dit staat vermeld. Wat het precies is weet ze echter niet. Ik moet er zeer vereerd om raken vertelt Alexandra. Een date vraagt Mariska vervolgens. Alexandra laat weten dat het volgens Adriaan niet iemand is waar ze verliefd op kan worden. Wat de verrassing nu wel zal zijn, zal Alexandra morgen ondervinden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *