Moet Gerrit zich zorgen maken over zijn plek in Utopia 2?

Moet Gerrit zich zorgen maken over zijn plek in Utopia 2?

De verkiezingsperiode gaat weer van start en er wordt dan ook weer veel gepraat over het stemgedrag van de bewoners. Gerrit ligt nog in bed als hij Hiske vraagt over de komende nominatieronde. His, denk jij dat de mensen die op mij stemmen, zoals een Brandon en Dylan, hopen en denken dat ik naar huis ga vraagt Gerrit. Hiske knikt en denkt van wel. Die hopen echt dat jij gaat, ja vertelt ze hem. Anders gaan ze ook niet op je stemmen voegt ze eraan toe. Dit verbaast Gerrit. Ik kan me niet voorstellen dat je zo graag wil dat ik weg ga gaat hij verder. En vraagt zich vervolgens af waarom mensen hem zo graag weg willen hebben. Omdat ze jou de minst lieve persoon in Utopia vinden. Je trekt je scheur vaak open, je bent niet lief voor Shelley en niet echt bezig met je carrière somt Hiske vervolgens op. Gerrit is hier even sprakeloos van. Moet hij zich zorgen maken over zijn plek in Utopia 2?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *