Er komt een knappe acteur naar Utopia 2 voor de opnames van de Utopia film

Er komt een knappe acteur naar Utopia 2 voor de opnames van de Utopia film

Vandaag worden er een aantal scènes opgenomen voor de Utopia film. De bewoners zijn druk bezig met alle voorbereiden en tutten zichzelf helemaal op. Shelley krijgt vanmiddag hulp van een aantal mensen om alles zo mooi mogelijk vast te leggen. De film zal vertoond worden tijdens de filmavond van Shelley. Ook verwachten de bewoners een nog onbekende acteur op het terrein die een rolletje zal spelen. Alexandra is ontzettend nieuwsgierig naar wie dit zal zijn. Jordie tovert vervolgens een foto tevoorschijn van de mogelijke acteur die langskomt. Alexandra gilt het uit van enthousiasme en laat de knappe verschijning snel aan iedereen zien. Ik wou dat ik zo knap was reageert Jordie. Maar wie het precies is? Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *