Jordie sloopt het afvoerputje van de douche

Jordie sloopt het afvoerputje van de douche

Jordie wacht in het sanitairgebouw op zijn was in de wasmachine. Als de wasmachine van zes naar acht minuten springt, besluit hij er een stoel bij te pakken. Ben jij een toiletjuffrouw? lacht Gerrit als hij langsloopt. Wat later komt ook Brandon het sanitairgebouw inlopen. Samen hebben de twee een gezellig gesprek. Als Jordie nog wat later zijn stoel verschuift schrikt hij. Ik denk dat ik het douche putje gemold heb, ik heb hem naar beneden gedrukt zegt hij tegen Brandon. Brandon komt kijken en concludeert dat het afvoerputje inderdaad kapot is. Waarom ga je dan daar zitten?” vraagt Brandon. Brandon haalt ook Dylan erbij om het probleem te bekijken. Dylan schudt met zijn hoofd als hij binnen komt lopen. Het is einde verhaal zegt Brandon. Ja, schat, het was niet expres excuseert Jordie zich. Het spijt me oprecht benadrukt hij. Met z’n drieën kijken ze naar een oplossing voor het afvoerputje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *